غذای جمار یکی از غذاهای پرطرفدار و سنتی کشور ماست و تقریبا همه طرفدار نگین هستند، همانطور که می دانید نارگیل انواعی دارد اما مواد اصلی آن گوشت، گوجه فرنگی و پیاز است. اما در شهرهای مختلف قیمه کمی متفاوت است و از نظر پخت و پز با هم متفاوت هستند، تقریبا اکثر خانم ها طرز بریدن سیب زمینی را بلدند و این قیمه را برای میهمانی ها و مهمانی ها تهیه می کنند. همه آن را دوست دارند.
همانطور که گفتیم شهرهای مختلف بر اساس ذائقه مردمی که در آن شهر زندگی می کنند کره درست می کنند. اما در این مقاله طرز تهیه قیمه نثار را که مخصوص شهر زیبای قزوین است به شما آموزش می دهم، بدون شک اگر یک بار این غذا را درست کنید مهمان همیشگی آن خواهید شد. برای لذیذ قیمه نثار به موادی مانند گوشت، گوشت بره یا گاو، خلال بادام، خلال پسته، پوست پرتقال و خلال زرشک نیاز دارید و می توانید این مواد را با تزیین برنج مخلوط کرده و طرح دلخواه خود را درست کنید.
مواد لازم برای تهیه قایم نثار 6 نفره
بره خورش 30 عدد یا 500 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
2 عدد پیاز متوسط
6 فنجان برنج
خلال بادام 1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری پسته خرد شده
رنده پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری
زرشک ۲ قاشق غذاخوری
گلاب 1 قاشق غذاخوری
یک قاشق غذاخوری زعفران آب شده
قمارباز 1 قاشق غذاخوری
هل، دارچین، زعفران، فلفل سیاه و نمک در حد اعتدال
روغن یا کره به اندازه کافی
مراحل طرز تهیه خورش قیمه قیمه نثار قزوین
در این قسمت با ما همراه باشید تا با طرز تهیه آش قیمه نثار قزوینی آشنا شوید
مرحله 1 - پیاز را خرد کنید.
ابتدا پیاز را خوب بشویید سپس پوست بگیرید و به طور مساوی برش دهید.
مرحله 2: پیاز را سرخ کنید
وقتی پیاز خرد شد و کامل پخت، در تابه ای روی گاز مقداری روغن بریزید و زیر آن چراغ بگذارید، پس از داغ شدن کامل روغن، پیاز نثار را داخل تابه بریزید و مرتب هم بزنید. پیاز را نسوخته و کاملا طلایی کنید.
مرحله سوم: گوشت را به پیاز سرخ شده اضافه کنید
مرحله بعدی برش تکه های گوشت چرخ کرده است
گوشت تفت داده شده و ادویه جات از جمله دارچین، زردچوبه و فلفل را اضافه کنید.
بعد از پختن خورش هل را از روی دندان هایتان جدا کنید تا به شما نچسبد.
مرحله ششم زمان می دهیم تا خورش با روغن بپزد
بعد از اضافه کردن ادویه ها، نصف قابلمه آب جوش اضافه کنید تا روی گوشت را بگیرد و بعد از پخت درب قابلمه را ببندید. اجازه دهید ظرف به آرامی و با شعله کم بپزد.
مرحله هفتم: برش ها را آماده کنید
تکه های پسته را از قبل کمی خیس کرده و با تکه های بادام آغشته کرده و آبکش کرده اند، به همین ترتیب در تابه زرشک سرخ می کنیم و به جای کره به تابه کره اضافه می کنیم.
پوست پرتقال را در یک سطل آب با فشار بجوشانید. این کار را دو بار انجام دهید تا تلخی لیمو از بین برود. هویج ها را پوست بگیرید، آب آن را بگیرید و آب آن را بگیرید. مقداری از این مواد را برای تزئین برنجی که بعداً نیاز داریم ذخیره کنید.
سطح هشتم: غذای قیمه نثار.
برنج را که از قبل خیس کرده اید به روش آبکش یا درب آماده کنید البته توصیه می شود روی برنج را بپوشانید و مقداری گلاب داخل برنج بریزید که بسیار خوش طعم می شود.
وقتی آش شما آماده شد و آماده خوردن شد، کمی نمک و زعفران اضافه کنید که طعم و رنگ خورش کامل می شود.
قیمه ️نثار
نیمی از برنج پخته شده را داخل قابلمه بریزید و خورش آماده شده را روی آن بریزید و دوباره برنج و یک لایه دیگر خورش بریزید. در آخر برنج را با آب زعفران مخلوط کرده و روی خورش بریزید. می توانید تکه های آماده شده را با برنج مخلوط کنید و این مخلوط را روی آخرین لایه برنج بریزید تا ظرف زیبا و خوش طعم شود.
ماخذ مقاله: https://bepazeem.com/recipes/طرز-تهیه-قیمه-نثار-مجلسی/
:: بازدید از این مطلب : 1063
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1