نوشته شده توسط : موضوعات برتر



گوشی‌های هوشمند اندرویدی و آیفون‌ها، سکه‌های موبایل و حتی کبوترها همگی مظهر قدرت و تلاش فکری انسان هستند. از ابتدای خلقت، همه ما به دنبال راه هایی برای برقراری ارتباط موثر با یکدیگر بوده ایم. اما این موضوع که چقدر باید برای ارتباط بپردازیم اغلب مطرح می شود.

تا آنجا که هزینه های سرگیجه آور تماس های راه دور و مراکز تماس، عملکرد عادی فناوری را ممکن کرد و ما را با نسل VOIP آشنا کرد. تا انتها با دایان نت همراه باشید.

تلفن در اینترنت یا تلفن IP (IP Phone) تلفنی است که در شبکه VoIP استفاده می شود. این دستگاه ها از پروتکل SIP پشتیبانی می کنند و به کاربران امکان برقراری تماس و ارسال صدا و تصویر از طریق شبکه های IP مانند اینترنت را می دهند.

اما تفاوت گوشی در شبکه VoIP (تلفن متصل به VoIP) و تلفن قدیمی چیست؟ و چرا در حال حاضر اینقدر در بین شرکت ها محبوب است؟ برای پاسخ به این سوالات با ما همراه باشید.

تفاوت بین تلفن شبکه و تلفن آنالوگ

تلفن های شبکه زمانی به وجود آمدند که تلفن های دیجیتال قادر به پاسخگویی به نیازهای مشاغل و حرفه ها نبودند.

تلفن های دیجیتال و آنالوگ از سیستم های محدودی مانند TDM و PBX پشتیبانی می کردند، اما به تدریج کسب و کارها با دنیای مدرن همگام شدند و به سمت استفاده از شبکه های IP رفتند.

اینجا بود که اهمیت و مزایای استفاده از تلفن های اینترنتی در شرکت ها بیشتر نمایان شد. اینترنت که می تواند تغییرات بزرگی در شرکت ها ایجاد کند. در زیر با فناوری VoIP و تلفن متصل VoIP بیشتر آشنا خواهید شد.

تلفن های تحت شبکه VoIP (تلفن های متصل به VoIP)

تلفن های تحت شبکه، بر خلاف مدل های دیجیتال و آنالوگ، نه تنها برای برقراری ارتباط استفاده می شدند، بلکه این گوشی ها امنیت کسب و کارها را تا حد زیادی افزایش می دادند و مزایای زیادی را برای مخاطبان خود فراهم می کردند.

VoIP به انتقال همزمان صدا از طریق اینترنت اشاره دارد. در این حالت صدا با استفاده از شبکه IP به سیگنال دیجیتال تبدیل می شود. سپس این سیگنال ها فشرده شده و از طریق اینترنت به مقصد خود ادامه می دهند.

بنابراین، برقراری تماس تلفنی نیازی به دخالت شرکت های مخابراتی ندارد. در عوض، اینترنت تمام کارها را انجام می دهد و صادقانه بگویم، کار بسیار خوبی انجام داد.

مزایای فراوان استفاده از سیستم های VoIP باعث افزایش تعداد کاربران این سیستم ها شده است. زیرا این سیستم مردم را از پرداخت نرخ های بالا برای تماس های بین شهری بی نیاز می کند. این بدان معناست که اگر از تلفن تحت شبکه VIP استفاده می کنید، نیازی به کابل دردسرساز نخواهید داشت و هزینه های هنگفتی برای تماس های بین المللی پرداخت می کنید.

و خبر خوب این است که با استفاده از تلفن های شبکه و سانترال VIP می توانید به راحتی و از راه دور از خانه کار کنید، زیرا تنها راه، نیاز به نرم افزار تماس VoIP با پشتیبانی از تلفن همراه و هدست SIP است. با ما همراه باشید تا نحوه استفاده از این فناوری را بیاموزیم.

ویژگی های تلفن شبکه

نحوه کار این سیستم اصلا پیچیده نیست. فناوری مورد استفاده در زمینه ارتباطات از طریق شبکه های داده بسیار ساده است. این فناوری به شما این امکان را می دهد که بدون نیاز به شرکت تلفن ثابت یا تلفن همراه از طریق اینترنت تماس تلفنی برقرار کنید.

در این سیستم سیگنال های آنالوگ مانند صدای انسان به سیگنال دیجیتال تبدیل می شود. این انتقال با توجه به پهنای باند شبکه شما انجام می شود.

تلفن های شبکه در یک شبکه پیاده سازی می شوند. این شبکه می تواند اینترنت باشد که در این صورت VoIP نامیده می شود و یا اگر تماس از طریق یک شبکه از راه دور باشد به آن Voice over Wi-Fi گفته می شود که از طریق اتصال بی سیم تماس برقرار می کند.

برای استفاده از تلفن های شبکه فقط به یک شبکه IP نیاز دارید. جالب اینجاست که اگر از تلفن شبکه ای برای برقراری ارتباط با کارکنان استفاده می کنید که به شما امکان ارتباط از طریق WAN را می دهد، هزینه تماس را به صفر می رسانید.

شبکه WAN یک شبکه ارتباطی است که از نظر اندازه به مناطق جغرافیایی بزرگ تقسیم می شود، به عنوان مثال اینترنت یک شبکه WAN عمومی است.

نحوه استفاده از تلفن های متصل به اینترنت یا وای فای

ابتدا برای برقراری تماس های VoIP به اینترنت سریع نیاز دارید.

در مرحله بعد شرکت تامین کننده یک داشبورد در اختیار شما قرار می دهد. تمام اطلاعات شما در فضای ابری ذخیره می شود.

در مرحله بعد می توانید شماره موجود در لیست تماس و شماره کسب و کار را تغییر دهید. شماره تلفن را به لیست مخاطبین خود اضافه یا حذف کنید.

تنظیمات مربوط به ارسال تماس را در داشبورد خود انجام دهید و اکنون همه چیز آماده است. می توانید اولین تماس خود را برقرار کنید.
برای راه اندازی سیستم voip کلیک کنید.





:: بازدید از این مطلب : 3358
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 آذر 1403 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: